- INDREFILET AV SVINkr 345Servert med ovnsbakte poteter, friske grønnsaker og urtesaus. Allergen: Melk
- Julelunch
kr 375kr 325Gravlaks, Røkelaks, Spekemat, Julepostei, 3 sorter sild, Sennep saus, Eggerøre, Rømme, Potetsalat, Flatbrød , Danskgrovbrød, Foccaca. - Juletallerken
kr 495kr 425Pinnekjøtt, ribbe, sossiser, surkål, fett, kålrotstappe Allergener: Melk, sennep - Kamskjell på frisk spinat med Noilly-Prat sauskr 155Inneholder: Bløtdyr, melk, fisk og selleri.
- Karri kyllinggrytekr 240Serveres med salat og fritt valg av hjemmelaget potetstappe eller ris. Inneholder: Melk, selleri og soya
- Kjøttkaker i brun sauskr 135
- Kjøttkaker med tilbehørkr 330
- Kjøttpølser i brun saus med poteter/potetstappekr 330
- Koldtbord 1kr 310Skinke, Roastbeef, Røkelaks, Karbonader, Svinestek, Potetsalat, Eggerøre, Salat, Stekt Løk, Remulade, Majones, Asparges, Urtedressing, Sitron, Brød. Allergen: Gluten i hvete, melk, egg, sennep, fisk



