Hovedretter Kjøtt

  • INDREFILET AV SVIN
    255,-
    SERVERT MED OVNSBAKTE POTETER, FRISKE GRØNNSAKER OG URTESAUS.

    Allergen: Melk

  • HELSTEKT INDREFILET AV OKSE
    315,-
    SERVERT MED RØDVINSAUS, OVNSBAKTE POTETER OG FRISKE GRØNNSAKER.
  • HELSTEKT INDREFILET AV OKSE
    330,-
    SERVERT MED PEPPERSAUS, FLØTEPOTETER OG FRISKE GRØNNSAKER.

    Allergen: Melk

  • ENTRECOTE AV OKSE
    280,-
    SERVERT MED KRYDDERSMØR, FRISKE GRØNNSAKER OG BAKT POTET.

    Allergen: Melk

  • LAMMEFILET
    310,-
    SERVERT MED FRISKE GRØNNSAKER, OVNSBAKTE POTETER, TIMIAN- OG ROSMARINSAUS.

    Allergen: Melk

  • REINSDYRFILET
    360,-
    SERVERT MED HASSELBAKTE POTETER, FRISKE GRØNNSAKER OG VILTSAUS.

    Allergen: Melk

  • HJORTEFILET
    360,-
    SERVERT MED FRISKE GRØNNSAKER, FLØTEGRATINERTE POTETER OG EN SAUS TILLSATT FRISK SOPP

    Allergen: Melk