Hovedretter Kjøtt
- INDREFILET AV SVIN255,-SERVERT MED OVNSBAKTE POTETER, FRISKE GRØNNSAKER OG URTESAUS.
Allergen: Melk
- HELSTEKT INDREFILET AV OKSE315,-SERVERT MED RØDVINSAUS, OVNSBAKTE POTETER OG FRISKE GRØNNSAKER.
- HELSTEKT INDREFILET AV OKSE330,-SERVERT MED PEPPERSAUS, FLØTEPOTETER OG FRISKE GRØNNSAKER.
Allergen: Melk
- ENTRECOTE AV OKSE280,-SERVERT MED KRYDDERSMØR, FRISKE GRØNNSAKER OG BAKT POTET.
Allergen: Melk
- LAMMEFILET310,-SERVERT MED FRISKE GRØNNSAKER, OVNSBAKTE POTETER, TIMIAN- OG ROSMARINSAUS.
Allergen: Melk
- REINSDYRFILET360,-SERVERT MED HASSELBAKTE POTETER, FRISKE GRØNNSAKER OG VILTSAUS.
Allergen: Melk
- HJORTEFILET360,-SERVERT MED FRISKE GRØNNSAKER, FLØTEGRATINERTE POTETER OG EN SAUS TILLSATT FRISK SOPP
Allergen: Melk